МЕТОДИ - APTOS

Отиване към съдържанието

Главно меню:

МЕТОДИ

Методите на Аптос

   През 1996 година са изобретени принципно нови методи за подмладяване Aptos (Аптос), откриващи пред пластичните хирурзи и естетичните дерматолози широки възможности за отстраняване следите от възрастовите изменения на кожата. При армирането на лицето, а също и на участъците на тялото с тънка кожа трябва по-внимателен и деликатен подход, понеже количеството мастна тъкан в тези зони не е голямо. Благодарение на огромния опит за поставяне на конците и данните, получени в процеса на провеждане на научни изследвания, през 2012 година са създадени Aptos за армиране – най-съвършения, съобразно отзивите, иновативен продукт за армиране и подмладяване на лицето и тялото.

   Aptos – това е революционен метод, представляващ армиране лицето и тялото чрез напълно резорбиращи се конци Аптос от капролактон, който се извежда без остатък от организма след 360 дни. В състава на конците присъства L-млечна киселина. Тя обезпечава допълнително подмладяващ ефект благодарение на стимулирането на естествената ревитализация¬¬ на тъканите и забавянето на процесите на стареене. Продуктовата линия Excellence е разработена с участието на повече от 20 водещи експерти по естетична медицина. В процеса на създаване на резорбируемата гама конци са отчетени националните типове външност: европейски, азиатски и т.н., във всеки от които има свои индивидуални особености на възрастови изменения. Новите продукти на Aptos, са предназначени за армиране, уплътняване и подмладяване на кожата, като успешно са преминали изпитанията на специалисти от различни страни.

Иновации

   Резорбируемите биоконци из капролактон, прилагани при армирането на лицето и тялото, са изключително здрави, благодарение на специфичните форми и профили на конците. Благодарение на тази модернизация използваните методи Аптос Excellence станаха още по-ефективни. За областите на лицето и тялото с тънка или светла кожа са разработени специални конци с нарези.

Незабавен ефект

   След армирането с конци може да забележите резултатите мигновено: кожата се повдига, подобрява се нейното качество, тургор и еластичност. С течение на времето ефектът не отслабва, а само се усилва и продължава поне 2 години. Благодарение на използването при армирането на лицето и тялото на даден иновационен метод, значително се съкращава рехабилитационния период.

Минимален травматизъм

   Положителните отзиви за армирането на лицето чрез конци са обусловени от минималната травматичност, обезпечена от прилагането на игли с атравматични конци, които лесно и елегантно се поставят в тъканите без да ги увреждат. За успешния резултат от корекцията е необходимо да се направи само едно инжекционно отвърстие, следи от което след това не остават на кожата. Благодарение на увеличената дължина на конеца, входното отвърстие може да се направи на границата с окосмената част на главата.

Ефективност

   Методите за армиране с резорбируеми конци са толкова прости за приложение, както и традиционните козметологични инжекционни технологии, но при Aptos е виден подмладяващия ефект дори и с просто око, непосредствено след армирането с конци, който ефект е сравним с този от хирургически вмешателства.

Рационалност

   Армирането на лицето с конци, съгласно отзивите, идеално подхожда и на жени, и мъже, които имат активен начин на живот; хора, живеещи здравословно и не желаещи да губят време за продължителна рехабилитация след извършване на дадена процедура.


 
Назад към съдържанието | Назад към главното меню